Friday, December 3, 2010

This Is TheReasons.Please Take Note!

(muka aku tgh marah).

salam olss.
when a stupid buddy ask you this question.,wut's ur answer?

heyh,kau tak malu ke tade bf aka boyfie.boyfriend.?

n i think dis is really stupid question ever.

heyh girl,xyah la nak berbangga sbb kamu punya pakwe,xyah nak bandingkan single or taken wut so ever!
kamu kapel la bertahun-tahun lama pn,lau da tade jodoh,bercerai berai jugak kowt.
so,just watch ur mouth.dun u ever try to ask that question.AGAIN! 

btw,this is the reasons ...blablabla.

1) anda perlu berbual , berkenalan dan berkawan dengan sesiapa sahaja tanpa rasa bersalah....

2) wang perbelanjaan yang selama ini banyak dibazirkan untuk membeli top-up,hadiah,kad ucapan.....
    dapat dijimatkan,,malah separuh dari nilai wang anda boleh simpan

3) apa sahaja aktiviti yang anda rancangkan bersama teman-teman baik anda selama ini tidak lagi tergendala dan secara tidak langsung pershabatan anda yang dulu renggang dapat dieratkan semula...

4) anda tidak perlu lagi berkompromi dengan perkara yang remeh-temeh dan mengusutkan fikiran

5) bergayalah seperti mana yang anda mahukan kerana tiada orang yang akan menghalang...

6) bebas!bebas!bebas! dan sentiasa bebas...

tapi ingat,,tak selamanya anda akan bebas...suatu hari nanti anda akan dimiliki!!!!sebelum itu kita enjoy dulu.......haha


pssst...aku copy lam facebook ni ;p bukan aku punya teori.
btw,aku sokong reason2 nh sume2.betol kan???


5 comments:

cg_mila said...

yeah!!i agree.vote for single..teheee;)

zatil said...

hahhaha.yaeyh.yabeda bedu.

jap.jap.cg mila single ke? ehem.ehem.

cg_mila said...

hehehe.of kos la.single and available.~kite kan GENG~har..har..har..:P

zatil said...

opss.engatkan cg mila kapel ngan cikgu yg ajar drive tu.muahahhaha ;p

cg_mila said...

wakakakaka!!!oh tidak laah.mne de.ceit, cik hatimot lah nih.ggrrrr.haha:P