Wednesday, December 29, 2010

Dan Sebenarnya..

Dan sebenarnya dah lama aku tak update blog.dilanda penyakit malas.
Dan sebenarnya selsema masih mendampingi ku. da seminggu lebih lamanya.
Dan sebenarnya,aku rasa macam %%*&^%^#$ sebab tak update blog sebab entry aku dan buah hati ku itu nmpk cam nak show off cik boyfie.maaf ye ;)
Dan sebenarnya,aku nak crita pasal reunion budakbudak SESMA 31 semalam yg diadakan kat KUALA TERENGGANU. tapi,kamera punya setting hape ke benda semalam,aku tak pandai nak main adjust2, so aku tadak gambar keseluruhan. so,aku tunjuk hape2 yg patot dulu.macam da making of la eyh.
t aku story balik ;)

ni kat surau sekolah. singgah kt skolah jap kebetulan membe nak amik sijil n jumpe2 cikgu apa bagai.


pastu p berkumpul kat umah membe.kebetulan mak membe tu katering,so makan2 di sana.
atas ni bukan tuan rumah.mereka adalah tetamu sepertiku jua.
da really gojes pwen .heart them.


pas makanmakan kat uma membe di atas,8 buah kereta bergerak ke rumah membe yg lain.
lawat membe yang eksiden.


dihidangkan keropok.karipap dan pisang goreng.
beserta air milo. *perlu ke mention itu sume?*
berborak sakan disini.rindu mereka.


ni si kembar.perangai sama yang gila2.ayah lainlain tapi sama nama.
faham?
abaikan.mereka comel.

pihak2 lelaki macho di belakang.
perangai mereka masih sama seperti dulu.
makin hensem.makin comel.haha
ini kami.itu aku.
aku simple2 saja.fes tyme pakai shawl cem tuh.
nampak gemuk dan? dan dan dan bulat.
aiseh.

but not least.
selepas sume agenda yg dirancang tak jadi,kami ke masjid kristal.
bergambar ngan kereta membe.lawa siot.
*jeles seyh*.haha bawu 19 da drive kete sport mengancam. ;)
abaikan saya yg gomok di situ ;p

itu saja da making of our sweet reunion ;)
tunggu membe2 upload gambar bawu boley buat full story.
teheee^^
till then kawan,bye.
xoxo

2 comments:

Aimi Razman said...

comel la dak zatil ni :D

zatil said...

haha.funny statement lol. comel hape kemende? gemop.wua3