Wednesday, January 5, 2011

Tak Mahu Bulat? Nak Muncung-Muncung?

Assalamualaikum. how was ur rainy day today? cool huh? hehe 
oke kesayanganess,jom kita terjah apa yang akan berlaku :):)


oke.fes aku nak cakap kat sini.aku betolbetolbetol terharu.
ada jugak yg cakapbelog aku bes walopom tak berapa nak bes. hehe
maseh ye awak :)
lagi terharu sebab mai maizatul ni tade belog tapi dia suka n rajin singgahsinggah membaca belog yang ada.
comellah dia <3

second pulak aku nak menangis air mata darah sebab mai maizatul cakap fashion aku cool.
walopom yg sebenarnya aku tak berapa berfashion serta tak pandai berfashion.
maseh sekali lagi  ye awak. :)


third nak cakap yang termasuk mai maizatul ni,sudah beberapa puluh orang yg tanya aku sal pemakaian inner syria cotton.ada yang meses kat inbox fb aku,ada yg tanya thru chatbox aku..hee :) 
camne nak kasi inner tu jadi muncung n keras sebegitu sekali. 
aku begitu teruja nak sharingsharing ngan mereka yg sememangnya comel :)



nak cakap lagi..diorang selalu tanya aku pasal inner syria cotton ini.kat mana aku beli inner2 tu?
kaler2 dia nampak menarik kau memang da boom.
ya.aku akui warna inner2 yg aku ada memang lawa siot.ekeke

eyh.eyh.seblom niat aku terbantut gara-gara terlalu banyak pujian yg diterima,meh kita terjah lagi.

JOM KITA SHARING.SEBAB SHARING TAK LOSING TAPI CARING. :)

oke.ni adalah koleksi-koleksi inner syria cotton yg aku ada :)
aku sangkut guna hanger kecil cemtuh :p
dari kiri : hot pink,hijau pucuk pisang,kelabu,biru langit,kuning terang,oren bata,pink,putih,coklat pekat aka dark brown,purple canteek punya, pink purple, hitam dan merah.


AISHH.GAMBAR2 TADI TERPAKSA DI DELETE LOL. TAKOT TERJEBAK NGAN ISU HOT YG SEDANG DIBICARAKAN.:)



.hehe

back to the point yaww...
macam mana nak kasi inner ni muncung-muncung.kata lain,xmo bagi inner ni melekat kat kepala yg bisa menampakkan dahi jendul atau pape sume.?

siyes dua riyes,aku pom memang tak suka pakai bulat melebihi kebulatan bola.
so,as easy as abc,kowang just tetas inner ni :) kasi longgar seket. korang tetas seket2 then try pakai. lau da jadi muncung-muncung,stop tetas ;p
kat bahagian mana kena tetas? kat belakang tengkuk okaih :) 

then,kat mana aku beli inner-inner yg awesome ni?
 kowang just klik LINK INI, n secara otomatik kowang da masuk BOONGA SHAWL punya facebook.
kowang godek-godek la kat facebook cik boonga ni ea :) selain dari kaler2 inner yg aku tunjuk ni,kat cik boonga punya page lagi banyak kaler-kaler yg menarik. tak rugi i cakap uolls :)

kowang jugak boley klik LINK INI,maka dengan line internet yg laju, anda telah memasuki cik boonga punya blog.anda boley la mencuci mata melihat hape-hape yg ada di sana. :)

haaa.itu saja yang aku mampu sharing-sharing.
kalau korang agak tak paham cara-cara nak kasi inner tu muncung-muncung,korang refer kat SINI. Fatin Liyana punya tutorial yg lagi detail serba di lengkapi gambar ye :) juga korang boley melihat keindahan ciptaan Tuhan di belog Fatin Liyana yg gojes :) tidak lupa juga,korang boley dapat banyak tutorial dan tips kat sana. tips nak kuruskan badan,tips mekap and sume-sume la :)

kata lain,terjebaknya aku dalam pemakaian inner serta shawl ini adalah disebabkan kecomelan Fatin Liyana. membe aku yg kasi link blog Fatin Liyana,then aku begitu terpesona tgk dia pakai inner syria cotton. aku pom hapa lagi,terus mencoba la :) 


till then dear,thanks meluangkan masa disi :)
xoxo

6 comments:

♥e'in♥ said...

lau nk muncung an inner, kene tetas blkg die.. kn2??? =)

zatil said...

betol.betol :)
pandainya.hehe

Cik BoOnga said...

wahh..kalerpul..tq cik zatil comels~

=)

Cik BoOnga said...

wahh..kalerpul..btw,thanks cik zatil comel~

=)

Cik BoOnga said...

wah..kalerpul..btw,thanks cik zatil comel~

=)

zatil said...

hehe,suka kalerful tuh :)
u r welcome cik munga, muahhh