Thursday, December 23, 2010

Quick Hupdate ;)

Assalamualaikum..(pembuka bicara).

how was your day hah? sebenarnya tade point nak tulis hape bagai hari ni.just nak cakap da lama ta online sebab.sebab. (dirahsiakan).hehe fes of ol la kan,aku nak berterima kasih kat sume2 yg invite zatil join contest. n yg tag hape sume.t aku jalan2 kat blog kowang n buat apa yg patot.btw,da seminggu kot kat sini hujan.24hours hujan n  still hujan.nak keluar pun tade mood.siap ngan pakej batuk plus sakit tekak plus ngan selsema tambah lagi demam.adoyaii.sok sek sok sek sume pemily nh.berjangkit.

nak putarkan masa jap bercerita tentang pertemuan kami.hehe bukan cerita dating nh.tapi cerita meeting. pertemuan semula ngan membe2 yang tersayang. besfriend tyme belajar kat uitm dungun masa mudamudi dulu.
ngan dowang la menangis.gadoh2,suka ketawa gelak2,bermasam muka, n hapehape sume ;) hehe.n semestinya pertemuan ini begitu bermakna la an.hehe

dis is cake.u know cake? haha tujuan sebenar nak kek tiramitsu..tapi malas nk cari kek tuh then rembat je kek budakbudak neyh ;)

kami la neyh.

yang ni kesayangan.

;)

adoyai.asyik bersin dari tadi je neyh.tisu da berkotakkotak habis.still tak baek jugak.kalau cakap tak makan ubat memang betollah.ta suka makan ubat sebab...malas kot.hehe da biasa baik ngan sendiri lau sakitsakit cam neyh.sungguh tak selesa.ayoooo. till then dear,jumpe di lain entry yaww ;)

have a nice day sume')
xoxo

4 comments:

teema chan said...

waahh , dorang lah weweeett cm kenal hehe

zatil said...

hahahaha ;p

ieyas forever~ said...

zatil...follow awk balik..by the way.awk sgt chumill...=))

zatil said...

thanks sayang ;)