Monday, December 6, 2010

Jawab Tag Versi Supluh

assalamualaikum sume.;)
now,i'm home setelah bertapa kat sekitar kl selama seminggu. ;p
as usual,i love to jawab tag yang di tag.
thanks to HATIMOT sbb tag gua yawww.

10 benda yang rajin dibuat ketika waktu cuti.

menyanyi sambil buat keje-keje yg perlu di buat.
basuh pinggan mangkuk sampai berkilat dan bersilau.
basuh baju yg sama berulang kali sampai baju tu koyak sbb nak hilangkan bosan.
amik hp n tekan nombor2 fon secara random n buat miskol sampai kena marah.
menangis lau tengak movie happy n bergumbira sakan tyme tgk movie sedih.
amik adik yg bongsu then letak dia lam kete tolak.tolak kete tu sambil berlari anak.
main lempar2 batu gedabak besar masuk jendela umah jiran.
memekik melolong sambil jual santan basi.
tido atas jalan raya.
kemas bilik,then selerakkan balik n kemas balik then selerakkan.



10 benda tak suka buat waktu cuti.

ta suka mandi sebab membazirkan air.
ta suka makan sebab t kompom membazir sebab kompom buang balik makanan yg di makan.
ta suka bergayut jugak sebab kompom dahan tu patah.
ta suka iron baju kurung sebab lau iron pon ta pakai jugak.
ta suka tido sebab tade sebab.
ta suka suka suka sebab nanti nanges.
ta suka kucing sebab kucing berak merata.
ta suka online sebab nanti ketagih.
ta suka bukak blog sebab t kompom nak wat entry baru banyak2.
ta suka diri sendiri sebab jawab tag cam orang bangang.

don't blame me sebab jawab tag ngarut ngabang cem neyh ;p
dat's my BAD!
till then readers,xoxo.

4 comments:

cg_mila said...

memekik melolong sambil jual santan basi..(tetiba terasa)entah kenapa lah kan.hahahaha:P

btw, apa nama lagu belog awk ni cik comam?best woo!hihi:D

zatil said...

hehehe.terasa ea? mmg nk suruh someone terasa.kaka

ouh,lagu nh bertajuk perfect two didendangkan oley auburn.;p

Noona said...

tak suka jugk kucing.. slalu jer kencing merata2...ishhhh...

zatil said...

kita serupa.jom buat opsss kucing.ahhah
kempen anti kucing lol -___-''