Monday, January 10, 2011

GIRLS,meh skodeng sini :) Hangat.

Assalamualaikum :)

pixels on the move! im selling it so order now friends :)

you can make it as necklace or with hp strap or even as a keychain.
inbox me or post the order on my wall.
postage charge rm3 or we can meet up!
dont be shy :D

PEREMPUAN. perempuan like me biasanya memang sukakan perhiasan. eyh,bukan perhiasan. maksud aku 
aksesori. contohnya,cincin,rantai,subang and sume yg sepusat sepusing dengannya kan? lebey-lebey lagi kalau aksesori tuh memang mengancam giler. lawa giler dowh. memang menarik perhatian la . cute-nya tok sah nak cakap. memang terbukti keunggulannya :) 

macam aku,seorang PEREMPUAN yg sukakan something yg cantik, aku memang suka giler beli aksesori yg cantik. betol weyh. lagi best n teruja gila when someone spesel gimme dat beautiful acsesory. *broken english beb*. aku rasa sama je ngan korang kan? hehe aouh,perempuan only. kang tetiba yg lelaki pulak terangguk-angguk. heheh

then,bila da memang sukakan aksesori, memang p mana2 pun,mata dua biji ni suka sangat hendap-hendap rantai, cincin. last2 duit habes :P haha tapi sumtime rasa busan bila p kedai,mana-mana kedai pom, asik2 rantai jenis sama je yg ada. tak cool la.hehe tapi chill aje lol, meh aku perkenalkan rantai yg memang cute giler untuk PEREMPUAN-perempuan cute di luar sana :)








jeng.jeng.jeng.
this is da SUPER AWESOME aksesori yg aku pernah ada. bukan yang lain tak awesome weyh, tapi yg ni memang cute sangat2.unik dari yg lain.
ni lah RANTAI yang cool. :)

p/s :: ni bukan aku punya koleksi. ni tuan kedai punya koleksi :)



n dis SUPER AWESOME girl's name is FARA FATINA.

sape fara fatina? ni lah pembuat rantai yg cute tu. u see, cute-kan dia :) 

yang best sal rantai ni ialah,kita boley request bentuk apa yang kita nak. nak buat huruf pom boley. if korang nak buat nama sendiri pom boley. insyaAllah Fara buat if dia boley buat bentuk yang korang request tu :)

fyi too,mende ni bukan saja boley dibuat rantai. kalau korang nak sangkut kat hp korang pom boley :)
buat dua, korang satu, boyfie korang satu. alala comel kan.hehe


sangkut kat hp :) comel kan? 

yang besau gedabak memang la tak cool weyh nak sangkut kat hp,yg kecil molek tu lawa :)


other than dat, selain rantai.selain nak sangkut kat fon,korang jugak boley buat bracelet. 

p/s :: tapi rasanya da currently  out of bracelet :P

pe macam? cantikkan?
unik gtu you. tak rugi pom lau you ol try sumtim yg comel macam ni:)
murah pulak tu :P

haa! tengok tu. aku pakai MUSHROOM punya rantai :)

yang ni pulak aku pakai LOVE punya :)

dari juah kelihatan, i am wearing RAINBOW punya :)

CUPCAKES :)


you see,girls? comey kan. sume tu haku punya koleksi. memang lawa. p here and there mesti akan tanya sal rantai cantik tu. i cakap selagi lagi,tak rugi you. hehe 

and if korang berminat, korang boley check FARA FATINA punya fb :) banyak lagi bentuk-bentuk lain yang korang boley tengok kat sana. 

p/s :: untuk korang yang berminat,boley add fara fatina punya fb. tapi, fara fatina ada pantang larang untuk meng-approve kenalan. sila take  note :)

*DIPETIK DARI FARA FATINA PUNYA FB STATUS*  :) 
Sorry la kepada sesiapa yang add sy tapi sy xapprove. kalau setakat satu dua mutual atau suami orang atau letak nama prmpuan tapi gmbar laki atau lelaki yg letak gmbar katun sebagai default atau yg private kan semua bnda dan sy xkenal, mmg sy tak approve, sy ragu ragu sikit. heh (padahal anda takdapat baca pun status ni -__-)

opsss.sila take note ini juga :)

to all, i will stop taking pixels order for the time being because i am busy working *chewah*, any last order need to be submitted by before tomorrow okay. sorry you guys :(


peace yawww :)

SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI.TAPI TAPE, UNTUK SAPE2 YANG MEMANG SUDAH JATUH HATI N JATUH CINTA SERTA JIWA RAGA NGAN RANTAI YG COMEL NI, SILA  TRY CONTACT NGAN FARA FATINA SENDIRI. MAKE DEAL NGAN DIA,BUKAN AKU :)

P/S LAGI :: BOYS,KORANG BOLEY BELI TUK GURFIE KORANG KOT. MESTI SI DIA HARGAI SANGAT2 SEBAB MENDE NI COMEL,SESWAI NGAN JIWA RAGA POMPUAN :) 


till then u olsss:)
xoxo

13 comments:

RieZarchry said...

comel je
nak pkai gak laaa
hehehe

zatil said...

comel kan? hahah i told u.
erkkk. laki pakai rantai? keh3

AMMAR YASIR said...

Cutenya.... nak buah strawbery tu boleh?


Best lagu kat blig ni. Tajuk apa?

NuSaNa NoSa 91 said...

cantik2.. tp keen xminat sgt pakai aksesori nih semua.. rasa rimas je.. tehehehee~ ^_^

zatil said...

ammar.hehe
ni lagu AUBURN.tajuk dia PERFECT TWO. :)

nusana,hehe zatil memang suka ngan eksesori. taley bepisah lol ;p

tomatokering :) said...

mmg comel lah ! :D

zatil said...

tomato memang comel :) eyh.silap2.haha
comel kan? auwwwww ;P

Anonymous said...

awwwwwwwwwwww seriously la i LOVEEEEE your entry nih! lawak pun ade, xperlu kot copy status tu semua hahaha *malu*. thanks bebeh! sbb kn entri ni, kena extend ah tarikh tutup pengambilan order :DDD
-farafatina

zatil said...

thanks god :) seb bek fara suka. jangan la stop jual mende tuh. comel sgt2 tao :) <3

dayapelangi said...

ala. nak jgak. hee~
daya da add farafatina kat fb. :)
nak domokun. love domokun !

zatil said...

hehe.sweet n comelkan :)
t awk suruh dia buatkan, lau dia boley buat,dia buat :)

missworldani said...

ooooowh, so cute la.

zatil said...

teheee^^ cute kan :)