Friday, December 31, 2010

1.1.11 Coming Soon ;) Love Uolllls.


Assalamualaikum uolllsss ;)
 Berdasarkan gambar remote control cun di atas,nama saya adalah Wan NorZatil Amirah bt Wan Nor.
nama adik saya adalah Wan NorZahirah Aqilah bt Wan Nor.
Kenapa saya membahaskan diri saya adalah saya bukan aku? sebab malam ni saya nak jadi baik.

malas nak berkempen lagi,saya nak cakap yang tarikh pendek untuk esok adalah >>


manakala tarikh panjang ia adalah 01.01.2011.
walaweh.cun siot tarikh nh.
sape kawen esok? angkat tangan cepat.hehe  

tetiba saya rasa saya macam nak berkempen.
so,saya malas berkempen lagi.
saya nak ucap...


kepada semua kesayangan saya.siapa kesayangan sayaa?
anda2 yang membaca adalah kesayangan saya.kenapa saya sayang awak?
sebab saya memang sayang awakawak.



marilah kita sama2 tengok bunga api yang cun lagi cantik.
akhir kata,sekian dari saya yang perasan lawa.kaka
till then kesayangan saya,saya sayang awakawak.
xoxo.
semoga hari esok lebih baik dari hari ini.

4 comments:

gabanMorka said...

selamat tahun baru!haha

'; bUdAk kLaTe ;' said...

slamat tahun baru =)

zatil said...

samat taon bawu juga gaban:)

zatil said...

samat taon bawu to budak klate:)