Sunday, January 9, 2011

Teka Silang Kata: Menangi Top Up RM30

Teka Silang Kata: Menangi Top Up RM30


hehuu :)

umur :: 20tahun :)
warganegara :)
ada blog :) ada fb :)


SATU ENTRY :)

mak aihhh. terpampang dah kat atas ni haada satu muka macam hensem tapi tak maco,kereta idamanku.then,ada tabung nuffnang,lagi lawa sebab ada bendera Malaysia :) korang,korang... meh la join teka silang kata ni :) n make it fun bai.walla. ekeke. nak klik belog mana? tu ha! nampak tak dia cakap JOM KLIK BLOG.click la.click.la. :))

NI JAWAPAN KITA :)

1. ITALY
2. PALESTINE
3. JAMAICA
4. IRAQ
5. THAILAND
6. AUSTRALIA
7. KOREA
8.CHINA
9. SPAIN
10. DUBAI
11. USA
12. JAPAN

SAYA SUKA BELOG AMMAR KERANA  belog Ammar cool. kenapa cool? sebab tgk header belog Ammar yg ada bendera Malaysia. masihkah kita berpegang pada slogan Satu Malaysia? ecece *macam berkempen*. then sebab aku nampak satu objek merah berkaki empat yg begitu hensem. wahh.i loike dat car sebab i love red :) boley ke camtu weyh? hehe
selain tu jugak,belog Ammar ni begitu cool sebab entry-entry yg ditaip oleh jejari Ammar bes.:) ada banyak petua-petua,pengetua-pengetua,rahsia kecantikan,ada fakta-akta-auta dan juga ada info :) ekeke
bukan bodek ye.;p
last but not least the reason why aku suka belog Ammar sebab.sebab.sebab Alaaaa! kang aku cakap aku dah suka belog Ammar.jgn banyak tanya boley tak? korang tak ley nak halang aku suka belog Ammar. *tetiba emosi* 
untuk semua,Sukalah belog Ammar :) peace yawww.

till then,salam :)

4 comments:

AMMAR YASIR said...

Anda adalah calon pemenang untuk blog ni. Terima kasih sebab join. Pemenang akan diumum tidak lama lagi. Yang paling penting slogan mesti power. ok TQ

Ujang9897 said...

gd luck

AzizMostafa said...

Pernah melihat TTSKK = Teka Teki Silang Kata Kelopak?!
http://www.typophile.com/node/51401
http://powerwordpuzzles.com/sunbursts/
http://typophile.com/files/Krosslang.pdf
http://typophile.com/files/Key-Whls.pdf
http://typophile.com/files/16-petals.pdf
http://typophile.com/files/K-flower.pdf
-
Melompat Lebih Tinggi + Semoga Berjaya

zatil said...

ammar :: no hal la:)

ujang : tenkiu :P

aziz :: yeayh :P