Monday, January 17, 2011

First Entry.Second Entry. and Third Entry for tonight :)

Assalamualaikum :)

yes,dis is entry ke tiga yang aku buat malam ni.sori for buat anda meluat. haha oke then,aku nak ucap terima kasih kat AMNI sebab dah invite aku masuk contest ni. hehe dis is my second tyme sertai hape-hape contest :P so,jom kita terjah. :)




let's follow the rules guys.haha :)


POSE SLUMBER LAPTOP CONTEST.
orait,dis is pose slumber laptop contest. yeayh,kita duk depan laptop,buat muka slumber n pose :)
it's as easy as abc. am i right dude? hehe i join dis contest is just for fun. also sebab i da di invite, so why not i try buat pose se-slumber yg mungkin depan laptop. kan.kan.kan? so,i da follow igossip punya blog :) n dis is just a simple entry bout this contest n i'm already letak gambar dia n if uols tekan gambar tu, i da linkkan terus ke igossip :)


then,dis is my slumber pose i ever had.*haha. i ever had? macam tipu je kan? *




gambar ni lama senanya.n dis is the only gambar pose yg slumber aku penah buat :P
yg lain sume gambar hancus :)

then,5 pilihan bertuah untuk diminta bersama-sama menyertai contest ini adalah :


Till then for malam ni :)
xoxo

7 comments:

♥ riya ♥ said...

tq tag . akan di usahakan :DDD hehe

zatil said...

comel la.hehe :)

zacky ~786~ said...

wahhh .. adik manis.. cute lor.. ekeke :PP

btw follow sini gak ;)

teema chan said...

woaahhhh takpenah la pose depan ltop , cemane ?? hahaha nnt i prektiss :P

zatil said...

zacky,u r great,tahu2 je adik kita memang manis. haha :P
thnks for follow me too :)


teema,elelele. sama je ngan pose depan hp :P

wannurfazrini said...

ewahhh , mmg selamber habiss . btw goodluck :)

zatil said...

hahaha.selamber la sgt an :P
tenkiu dear :)