Saturday, January 22, 2011

Ini Kisah Twitter. Bak Sini Link Twitter Kowang weyh :)

Assalamualaikum :)



hai dear, ni just quick update okaih. membe aku ada bertanya sal twitter semalam, then i realize that dah berkurun lama aku tak jenguk twitter aku tuh. so, dengan ini, aku berazam nak aktif-kan seket penggunaan twitter. walopom tatao cane fungsi twitter senanya, so, aku just nak cakap,

SAPE-SAPE YANG ADA TWITTER, BAGI LA LINK KOWANG KAT AKU. AKU NAK FOLLOW :) 

XOXO :)

10 comments:

AMER said...

http://suduthatyamer.blogspot.com/2011/01/tiada-bicara.html

Fariehan Ibrahim [LBC] said...

lol, baca entry nie bru t'sedar ku juga punya twitter. haha! =PP

zatil said...

oke amer,t zatil singgah sana :)

hai fariehan,hahaha. nampaknya twitter memang kena pulau eyh. sian twitter,jom aktif kan dia :P

ANATI SOKI said...

anat ada twitter!!! heheheheheh
http://twitter.com/#!/anatisoki

hehehe.. jum fllow mellow.. heheh btw.. anat fllow blgo kamu jugak.. heheh.. fllower ke 592!! hehehe

zatil said...

yeayh :) t zatil follow anat kat twitter.hehe
tenkui anat.

dya adriza said...

hehe sama la x tau apa function twitter. sbb tu baru ada sorg je follower :( mohon follow ek huhu..

http://twitter.com/#!/dyaAdriza

tq so much dear ^^ follow u back.

kamarukom said...

xprnh btul suke twitter...best ke?

Cik Ungu Violet said...

nah link cik ungu. hahaha XD

http://twitter.com/KamilahAbRahman

zatil said...

dya,hehe. sama la kita yunk. oke2. zatil follow :)

kamarukom : best kot :) hehe

cik ungu,maseh yerp :)

nadia said...

http://twitter.com/fazliatul_nadia

jom tweet2x :))