Thursday, January 27, 2011

Day 22- What makes you different from everyone else?

Assalamualaikum.

how was ur day ha? mine was bored :P cuaca kat sini seems tak menentu. kejap panas, kejap hujan rintik-rintik, kejap hujan lebat dan yg pastinya sepanjang hari, angin memang kuat giler. agak menakutkan. here n there dahan pokok jatuh. kain yg dijemur pon jatuh sana sini. pintu yg ditendang angin kuat kadang-kadang boley buat sakit jantung. and yg paling scary, cermin tingkap suddenly pecah. -___-''

oke then,sebenarnya memang nak hupdate blog yg lari dari tajuk-tajuk membilang hari ni. tapi,siyes tade mood nak hadap mende ni. entry yg di tulis,aku saved dulu.semuanya sekerat cerita je.*ayat hape aku guna ni?*



dah! membosankan. there's nothing more aku nak membebel tyme ni.



What makes you different from everyone else?

I'm not pretty. I'm not smart. I'm not rich.
But there was something i liked,that i could do better than other people.



mood memang tidak stabil.
kekadang sangat depressed sebab ...


i thought..
Everyone is walking towards their destined path,but i don't know what can i do.

oke then,tetiba entry ni jadi entry touching :(

till then,have a nice day uolss.

LOVExoxo,
Zatil

2 comments:

saya shea said...

wht makes me diff from evryone else ? emmm

i'm tall girl , dlm kelas sye plg tggi dan amt kelaka . hee :)

zatil said...

oh.great :) hehe

saya juga tall. tapi bukan paling tinggi. n tidak kelakar. *garang ada la kot* :P