Friday, January 21, 2011

Day 18- Plans/dreams/goals you have.

Assalamualaikum.just a quick hupdate here.
hai uolls.

i need SHOPAHOLIC THERAPY.
you know wut? i'm addicted to ONLINE SHOPPING.




and i guess dis addicted is getting worst :(
i need to stop it NOW!

but how?

p/s::bout my addicted to online shopping, i'll wat entry khas tuk penyakit yg makin menjadi-jadi ni.
till then,xoxo :)

6 comments:

pinkroses said...

penyakit kita sama....sangat bahaya kepada ekonomi diri sendiri kn.....huhuhuhu...(^_~)

ch!natsu said...

try slowly.. dont immediate force.. =)

zatil said...

pinkroses :: addicted giler2kan.?
wuuuuu. kadang2 tensi ngan penyakit neyh. memang meleset la ekonomi diri sendiri -___-''

chinatsu :: try slowly? erkkk. i da try kot. but,setiap kali online, i tgk si polan di tagged baju lawa, i terus tengok. i tgk si donut di tagged kat baju lawa, i terus tengok.
then,kalau dah lawa,memang berkenan. :(
then.... abis la.abis la. hari ni saja dh bekenan kat banyak baju. n tahan diri dari nak beli.tapii..... :(

pinkroses said...

btul tu....mmg x tahan bila tgk brg cantek2..klo bole suma nak di rembat kn...(>_<)

mimie said...

addict gak ngan on9 shopping tp beli skin care product n make up! uhuh dwet kua mcm air, troknyer sy!

zatil said...

pinkroses :: yeayh. u r right. grghhhh sume mende lawa nak bedal -___-''. lau ada sejuta, memang sejuta pom habes. :P

mimie :: u beli skin care product n make up thru online? boley bercaya ke mutu bahan tu? hehe bukan pe,kita tak biasa beli brg2 make up thru online.