Thursday, January 20, 2011

Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why?

Assalamualaikum :)



sekadar gambar hiasan.tade kena mengena ngan tajuk entry :P


someone you would want to switch lives with for one day and why?

siyesly,aku nak switch lives ngan golongan lelaki. kenapa? sebab aku rasa cam susah nak paham jiwa lelaki ni. frankly speaking,  sejak zaman skolah lagi aku berangan-angan nak jadi lelaki. bukan nak jd lelaki senanya, nak switch lives for one day la :) ada tyme, aku pikir nak dressing cam dak laki n masuk asrama dowang. ada tyme, aku nak jadi invisible. bia tade orang nampak aku,then aku boley masuk asrama lelaki n perhati-kan mereka. BUKAN SKODENG. ada tyme dikecewakan jugak,aku penah bepikir lau aku mati,aku jadi hantu n aku p kacau sape2 yg penah kecewakan aku.haha bia dowang merana :P

kenapa aku nak switch lives ngan golongan lelaki? bukan golongan mak nyah? bukan golongan pondan?

:: cam aku cakap di atas,aku nak paham jiwa lelaki sepenuhnya :)

:: aku nak tengok cara dowang mengemaskini-kan diri dalam kehidupan seharian.

:: memandangkan sesetengah lelaki ni suka sangat gosip2, so aku nak tahu sgt-sgt hape yg orang laki gosipkan pasal dak pompuan. memang aku nak tahu sangat sangat sangat pandangan si lelaki kat dak2 pompuan neyh. aishhh

:: lagi,aku nak tahu jugak dak laki ni suka cakap sal hape tyme duk lepak2 ngan membe2. bukan hape, kebanyakan aku perati dak laki ni, dowang suka sgt gelak kuat2 tyme lepak ramai2. kompius aku. dowang mengumpat ke?hehe curiosity aku memang tahap maximum la :)

:: lagi.lagi.lagi... urmm,ntah la weyh.yang pastinya memang aku dah berangan-angan sejak azali lg nak switch lives ngan someone yg bergolongan lelaki ni.aku pom senanya tak sure sebab pe. :P

till then entry meracau.merabau.meragau.mengarut.mengurut ni.
mood sekarang :bosan sgt-sgt-sgt-sgt. :(
xoxo

SORI. TER-SHOW-OFF INCIK BOYFIE :P

6 comments:

ferra ferro said...

kalau ferra , takmo switch dengan laki , sebab biar semua jadi question mark . lepas tu ferra biol sorang2 . =D

zatil said...

hahaha. jadi question mark eyh?
memang dah jadi question mark skang ni sebab taley nak switch lives lagik ngan golongan lelaki :P
skang ni pom da nak bio.haha

kamarukom said...

tukar la dgn sy! haha..laki klu gosip nk tau psl ape?psl ms depan, anak2 bini, nk kasi mkn ape..haaa~ehem2

zatil said...

kalau la boley tuka :P
betol ke laki2 cakap2 n gosip2 sal sume2 tu? haha

Alia Delaila said...

tidakkk!! pakwe saye tu gamba tu.. shane west..

zatil said...

alamak,kita berkongsi pakwekah?haha