Tuesday, January 18, 2011

Tangan Bertuah Cik Nico

Assalamualaikum :)

status tag : ditag oleh FERRA :)


about dis TANGAN CABUTAN CIK NICO.


  • ·         Buat satu entri mengenai cabutan “tangan bertuah cik nico!”..tajuk entri tu mesti 
“tangan bertuah cik nico!"
  • ·         Sila letakkan banner cabutan bertuah di dalam entri dan jangan lupa link kan kepada blog cik nico!
  • ·         Cabutan bertuah ini tidak memerlukan anda untuk berbuat apa-apa kecuali anda harus menghebohkan @ menjemput rakan-rakan yang lain sahaja untuk menyertai contest ini.
  • ·         Dalam entri tersebut anda boleh tag seberapa banyak rakan-rakan dan pastikan mereka tahu mereka di’tag’. min tag ialah 3 orang
  • ·         Jangan lupa untuk follow blog CIK NICO ini supaya segala pemberitahuan dan keputusan cabutan “tangan bertuah cik nico!" dapat diketahui.
  • ·         Hadiah untuk pemenang juga sangat menarik “tertarik kau memang da boom!
  •  cabutan bertuah ini akan bermula daripada 9Januari - 28 februari 2011..jadi, jangan lepaskan peluang!
  • sila tinggalkan LINK bila dah join DISINI

so,


n semua2 yang membaca entry ini :)
meh la,sebarkan pada dunia blogging.  ekeke

till then.xoxo :P

5 comments:

teema chan said...

thanksssss , semua yg di tag akan dibuatt dalammasa terdekaattt :D

ferra ferro said...

meh sama-sama kasi heboh belog dia . =D

zatil said...

go teema go :P


ferra,hehe.jom heboh :)

Mi$s NiCkeL=? said...

hi dear...
sori la i lmbt respond kat u punye penyertaan ni...sibuk sikit..
btw, thnks for joining this contest..
harap u salah seorang yang bertuah..
hehehe
=)

zatil said...

:) hehehe.
maseh