Friday, January 7, 2011

Day 13- A letter to someone who has hurt you recently.

Assalamualaikum.
wah. sekarang ni hangat  ngan entry lensarosak yg pasal pompuan melaram ngan shawl sume2 tu kan. tetiba je terasa tempias menghentap muka sendiri. takpe2.,perlu di ambil sebagai pengajaran jugak :) siyes aku pom macam agree la ngan hape yg diperkatakan,tapi aku tetiba hangin ribut tak phasal2 sebab last2 tuan punya owner blog tu letak gambar idola kita,Fatin Liyana kat entry tuh. gua baran beb. haha takpe la,janji hal kecoh sume2 ni da beransur pulih and gambar Fatin pom da di delete. terima kasih ye. :)

mana tak hangatnya kes ni,kebanyakan belog yg aku lawat n singgah sana memang memberi ulasan dan feedback masing-masing berkaitan hal ni. aku tak ley nak cakap hape sebab tiba-tiba aku rasa terkena je ngan entry pasal melaram ngan shawl tuh.bukan semua la aku terasa,tapi...abaikan ;p wuuu. KLIK SINI.

iklan jap wei :: lagi2 Fatin Liyana jadi mangsa.KLIK SINI
aku stat emo dah.emo dh.emo dh. grghhhh sabar ye Fatin. dugaan :)

                                                                 **********

aku betol-betol kecewa ngan diri sendiri. bukan hape weyh, ni ha, yang 30 hari challenge yg aku buat dari tahun lepas lg,tak siap2 jugak meskipom da masuk tahun baru. aishh. memang kena mendisiplinkan diri ni. baru hari ke 13 kot. bukan salah aku jugak,kadang2 lappy ni sakit,.kena masuk spital. then,broadband ni pom bukannya baik sgt.kadang2 ingkar jugak arahan aku. *cara back up diri* 

hari 13 kena tulis surat kat someone yang hurt me. deym! haha surat cinta boley tak? bukan hape, memang sejak dari azali lg,mmg ramai yg suka sakitkan hati aku. lagi2 tyme aku skolah menengah dulu. memang setiap hari kena sakitkan hati dan perasaan. ecece hehe betol dowh. kadang2 memang aku berazam serta berikrar yg aku memang takkan maapkan dowang la. dendam kesumat membara dalam jiwa aku ni. wuuu T_T. sedeyh teringat kisah lama. tapi,ini la hidup. orang sakitkan hati kita,kita sakitkan hati orang. last2 sama-sama menyakiti lalu jatuh hati.haha  AKU TAMO BERCERITA SAL SAKIT HATI YANG RECENTLY, AKU NAK BITAO KEPADA YG LEPAS-LEPAS. *macam tunggang langgang je ayat aku*

A letter to someone who has hurt you recently.

Assalamualaikum  Anon bukan nama sebenar. Awak sehat? engat lagi tak saya? si fasha sandha?  juga bepop? juga zombie kampung pisang? n sume2 la. hehe rasa cam segan pulak nak tulis surat kat awak-awak sume. 

saya just nak cakap yang saya tak suka ngan awak-awak semua. tapi itu dulu,sekarang saya lain. tapi saya tak sayang awak-awak semua sebab kenangan saya disakiti masih terasa. amat sakit dowh. saya juga manusia.saya ada perasaan sedeyh. awak-awak semua hensem. memang suka tindas pompuan2 yg takde rupa. memang! awak semua memang suka berkawan ngan pompuan lawa-lawa. awak-awak semua memang suka kutuk-kutuk saya yg memang menjelikkan ni. sedeyh tawu. saya sedar siapa saya.

dendam kesumat masih membara dalam jiwa ni tao. saya memang pendendam. sebab tu bila kita jumpa, saya tak bercakap ngan awak2 semua. saya MALU. awak-awak paham tak? saya MALU. sebab dulu saya selalu dimalukan. :( 

oke la awak-awak. mengingati awak-awak yg hensem membuatkan saya emo. jangan keji saya lagi. pedih tawu.n saya nak pesan,berkawan jangan tengok rupa wak. sian kat pompuan yg seangkatan ngan saya,.

memori sekolah menengah sentiasa di hati :)

salam sayang,
ZATIL.FASHA SANDA,BEPOP,ZOMBIE :)


                                                                  **********

tuuuut.  dat's my letter :)
mesti ada yang tak paham kan why saya tulis macam tu. sume saya ada citer lam satu entry lepas2. 

till then :)
xoxo
buang yg keruh.amik yg jernih.

5 comments:

gabanMorka said...

dulu ada budak mane tah anta surat cinta kat adik aku...siap berbedak lagi.u want ma sister?come n meet me 1st la..haha

zatil said...

ala,biasa la budak2 suka taruk bedak lam surat cinta.kaka
kem salam kat adik :)

p/s:: skunk da guna meses mengayat pompuan.surat2 lapuk kowt. tapi sayang, meses taley taruk bedak.wuuuuu

jaa_kat said...

haaa,lek r citer zaman skoloh dulu,baru igt banyak jgk nama samaran mu eh..bepop,fasha sanda :P

iszieylyanziy said...

wah2x,,,surat cinta tuh,,hehe

zatil said...

jaa,banayk giler kowt. memang feymes ah dulu ;p
tu ah,ilex2 dh lenim. zaman budop2 dop meced kang tuh. sabor je la.haha


iszieyluanziy. aiyooo. amat susah nak dieja nama kamoo itu.kehkehkeh.
surat cinta la sgt an.surat tak puas hati tuh.*cinta tak terbalas*.
kihkihkih