Tuesday, January 25, 2011

Day 21- A picture of something that makes you happy.

Assalamualaikum..

hanya entry busan di saat mencuri masa meng-hupdate belog. 
*I AM CURRENTLY WATCHING BOYS OVER FLOWERS. *

n dengan ini,aku dengan suka-suka hati menukar tajuk entry kali ni.

A PICTURE OF SOMETHING THAT MAKES YOU HAPPY 

TO

A PICTURE OF SOMEONE THAT MAKES YOU HAPPY.






umpph.hehe

yess! dis is a picture dat makes me really.really.really happy :P

as i told you yaww,i am currently watching BOYS OVER FLOWERS.
n yeayh, i totally fall in love with HIM :)

tatao la, tengok dia suka, sampai aku pom turut suka jugak.
aku suka sorang2 depan laptop tengok mamat ni.

aku tengok mamat ni emo..
aku jadi seribu kali emo.

haha

no wonder-lah kan ... kenapa kebanyakan blogger lagi2 blogger pompuan suka sangat letak lagu korea n sewaktu dengannya dalam blog dowang.

no wonder-lah kan ... kenapa hari tu,time aku blogwalking, ada je muka pelakon2 hensem cam gini kat kebanyakan belog yg aku singgah.

nowonder-lah kenapa kenapa.kenapa.....

:) yes, aku baru je berkecimpung dalam bidang menonton cite-cite korea yg best lagi superb macam ni.
selama ni aku tengok here n there ada picca mamat-mamat hensem ni.
selama ni aku pikir hape ntah tarikan mamat-mamat ni.
selama ni aku pikir kenapa pompuan suka gila ngan mamat-mamat ni.

selama ni.. aku tak berapa minat ngan mamat-mamat ni.


NOW!

everything are totally changed!

Till then :)

LOVE xoxo,
Zatil

4 comments:

dyg said...

omaigod!
lee min ho..sy sukaaa

zatil said...

omaigod. awak,ini ke lee min ho?
haha.saya suka dia,tapi ta kenal nama.
selama ni penah dgr nama dia, tapi ta kenal empunya badan :)

love him.ekeke

anikimar0's said...

nice entry!! :D

zatil said...

haha. entry urgent ni.
tgh tengok BOF,then happy boley tgk hero hensem.tulis buat entry ni:P