Thursday, March 31, 2011

Meet My Boyfriends.

Assalamualaikum :) 


That's the LONELY DAY by System of a Down.




This is my handsome Boyfie called, Dear Google.
the most important Boyfie, without DearGoogle, i felt like pfft. :)



My second Boyfie, Mister.F
Peneman setia di kala aku sunyi.
even sometimes dis Boyfie memang annoying gile, wut should i do? he's mine.LOL.



My third. This is Bro.Twitter
osem. i can ber-tweet2 with my friends here. cool. :)



and meet dis, Honey Tumblr
kat sini, kata hati berbicara.
the pictures there telling us everything. everything yang bermain dalam fikiran.
everything yang somtimes sesakkan dada.
everything? i'm not so sure. teheee^^



ouh, meet my cute Boyfie too, comel tak?
tempat aku mencurah cerita yang langsung tak berkualiti.
heee.




aha, yang kedua last ni aku tak berapa nak berkenan sangat, Pheww Formspring
bukak pon jarang-jarang.
malas nak jawab soklan yang diberikan. opps. haha.
fo sho, bukan-lah diabaikan. tssk.
p/s : sape-sape yang nak tanya soklan, boleh-lah tanya kat Formspring. :P



Last but not least. my Boyfie yang memang malu untuk aku pamerkan.
heee. ni ha, aku punya MyFriendster, tahun lepas buat. tapi sekali dua je aku bukak :P 
so, aku ada 5 membe je. bhaha. :P


yeayh. dat's my Boyfriends. 
Teman di kala aku bosan. :P
and fo sho, aku memang suka giler ngan kaler MERAH.
Twitter, Tumblr, Blog, Formspring and Friendster semuanya aku guna mesti letak something kaler MERAH or PINK. alaaaa, PINK ngan MERAH cam adik beradik la kan? wakak.
 p/s : MERAH drive me nuts.LOL.


heyh, show me yours too :)

Till then, Bye.

LOVExoxo,
Zatil.

4 comments:

Nurul Sharmila said...

hamboi3.. byk nya boyfriends... hehehe... kimsalam kat suma eyh.. haha :p

zatil said...

hehe. Mila ni salu je buat zatil malu. hehe :P

qila said...

wahhh!banyaknya acc social websites! :DD
qila ada blog,fb n email je.itu pun fb jarang bukak sebab malas.huhu :DDD

zatil said...

heee.ni pon buat tapi jarang bukak. heee. :P tenkiu qila for dropping by <3