Monday, March 21, 2011

Jawab-lah Tag.Hilangkan Bosan.



Assalamualaikum :)

Tenkiu to Yana Cool yang Comel sebab bagi tag ni. sedikit sebanyak aku ada sebab tuk hupdate blog yg telah bersawang ni. heee.

jom terjah.


1. Adakah anda rasa anda hot?
cuaca sekarang memang agak panas dan aku sangat hot.


2. Upload pic anda dari PC sekarang.



3. Cerita pasal gambar tu.
gambar ni bukanlah new to the latest. tapi gambar agak terbaru jugak-lah. heee.
it's nothing special bout dis picca. but, tengok buku tu. it's bout DIET. 
ouh, aku semakin gemok. :P


4. Bila kali terakhir anda makan ayam?
LOL. kenapa mesti ayam? hee. paling last, hari sabtu hari tuh. ayam kfc :)


5. Lagu terakhir yang anda dengar.
my peberet song. JUST THE WAY YOU ARE by Bruno Mars.


6. Apa yang anda buat selain dari menyelesaikan tag ini?
Dengar lagu peberet and thinking :)


7. Selain dari nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
PRINCESS. boooo.dream on la girl :P  budak-budak panggil aku ANGAH. :)


8. Tag lagi 8 orang.
satu    HATEEEEMA chan
dua    queen NADIA
empat    SILAHpandi
lima    PYKA rahmat
enam    Bea Aziz
tujuh    HANA hamzah
lapan    Cik IYDA


9. Siapakah nom 1?
dia Hatima chan adalah seorang perempuan yang sangat kreatif.
tengoklah blog dia. sangat cun dan comel :) i loike.


10. Cakap sesuatu pasal nom 5.
Pyka Rahmat. :) kawan yang saya kenal thru dunia blogging.


11. Orang nom 3 ada hubungan dengan siapa?
my sweetie pretty fren Mila,. it's complicated :)


12. Bagaimana pula dengan nom 4?
Asilah. my pwen time kat uitm dungun. comel orangnya.


13. Pesanan buat nom 6.
Bea yang juga kawan yang kenal thru dunia blogging.
Hye kawan.nice to meet u.:)


14. Kata-kata cinta buat nom 2.
Little queen, miss u <3


15. Berikan 5 perkara yang anda tahu pasal nom 1.
kulit muka dia flawless gile.JELES.
dia kreatif gile.JELES.
pandai drive kete auto.heee. manual? tak sure :P
dia bijak. JELES.
dia comel :)


16. Persamaan antara kambing ngan lembu.
4 kaki. ada ekor. haiwan yang berbulu.


17. Perasaan bila buat tag ini.
Toksah kata. eksaited sebab dah nak sampai penghujung tag :)


18. Adakah anda tahu rizman itu sengal?
true indeed. *apakah?*


19. Gay or les?
alaaa... malu-lah.public sangat kot ni.


DONE.

Till then, see u later guys.

LOVExoxo,
Zatil.

7 comments:

Makbed said...

menarik!

Nurul Diyana said...

Well done :) oh btw buku diet! yana pun kena beli satu lah. haha

zatil said...

hye makbed :) heee. buatla. cool <3

yana: hehe. tak beli pon. saja amik buku nak bergambar, pas siap amik ga,bar bawu perasan ter-ambik buku DIET :P

Nurul Sharmila said...

hahaha.. thanks zatil... also my sweety pretty cute frend... orite.. mlm t b4 tdo mila jwb... its complicated ya! hahahaa

zatil said...

:) oke mila.

asilah afandi said...

zatillll, akan dibuat secepatttt yang mugkin. wait ye dear :D

btw, tengs tag ye zatil comellll

zatil said...

oke silah :) take ur time bebeh.