Tuesday, March 8, 2011

Aku ada. Kau ada. Dia ada. mari sebarkan. Semua akan ada.

Assalamualaikum :)

kita ada HEARTBEAT. ye! aku tengok sini sana dah bercakap pasal heartbeat. dia cakap pasal heartbeat. mereka cakap pasal heartbeat, aku pon nak cakap pasal heartbeat. 


bila korang dah putus asa sebab tak dapat Buffered Earnings dari nuffnang, peh-lish jangan gundah gulana. jangan kerut-kerut dahi sebab dah lama ber-nuffnang, tapi still tak dapat hasil. muka cepat nampak tua kot.
why not korang try pasang iklan HEARTBEAT. it's as easy as AIR BATU CAMPUR i guess.


oke, merujuk kepada ANNAS EASKEY.

let's start.


  



KLIK BANNER DI ATAS.




for details, let's move.
ni yang apa jadi bila korang dah klik heartbeat tadi.
then, tekan kat HEARTBEAT.MY.




pastu, sila klik CREATE ACCOUNT.
seperti yang ditunjukkan anak pak-nah tersebut.




maka, korang isi form yang tertera dengan sebaik mungkin.
bila dah siap, sila AGREE dan CONTINUE.




pastu lagi, adalah satu kewajipan anda untuk klik JOIN  HB.
seperti yang diperkotak-katikkan itu.








klik ONLINE APPLICATION





kena isi form lagi. baca semua dengan jelas. isi dengan tekun. jangan tertinggal bahagian yang penting.



untuk payment, korang boleh pilih hape-hape yang patot.
heyh, make sure bila dah siap, jangan lupa tuk klik I AGREE dan CONTINUE.





oke,. let's. dapatkan CODE.





nak letak code secara mengiring, melintang, meniarap, membangun?
semua ada di tangan anda. :)





taraaa. nak cek earnings, klik je mende yang dibulatkan itu :)



phewww, u got it? 

meh sama-sama kita menabung untuk hari muda dan hari tua. 
so, jangan lupa untuk klik banner heartbeat yang tertera yaww:)




till then, bye.  

LOVExoxo,
Zatil.

9 comments:

d_LA said...

g00d g00d..dla pun bru dftr 2ari lps..kjp je income msk..HB mmg bestlah

hAng pEANuxXx... said...

cantek..aku da ade..hehehehe xD

zatil said...

dila: hehe. tenkiu ea.

pinat : haha. aku memang cantek :P

CiK JaCOb'S said...

ehh..yg code 2..kita cpy paste n nk ltk dkt mne??

zatil said...

g kat DASHBOARD.amik DESIGN. pastu, ADD A GADJET and cari HTML. paste je kaat situ :)

penggila lensa said...

xpaham....hohoh

zatil said...

pe yang tak pahamnya pacik?

Farhanah Mokthar said...

saya pun dah ada hb.
and i click yours.
sambil pollow memollow :)

wan_iz said...

da wat pown.. masyukkk :)


http://wan-iz.blogspot.com/