Sunday, October 24, 2010

Come Girls n We Talk Bout MAKE UP.


Assalamualaikum..
Salam Satu Malaysia. ;)

kepada reader yg berjantina lelaki,sila tutup mata untuk membaca entry ini.

come girls and let's talk bout Make Up,.
oh.i love make up so much.i love fashion also.
tapi kan,walopom jatuh cinta ngan make up,siyesly i told you,aku lgsg tak pandai nk make up.
aku just pakai yg basicbasic je.
jom terjah.
ngeee^^

half dari barangbarang make up.

first,IDEAL SHADE
LIQUID FOUNDATION.
AVON

this is wut we called,
TRUE COLOUR EYESHADOW QUAD.
AVON

another EYESHADOW by AVON.

n dis,IDEAL SHADE LOOSE POWDER.
AVON

ni pulak,METALLIC LIQUID EYELINER.
AVON

another EYELINER by AVON.
ada yg macam pensel.
ada yg bolaih pulaspulas.
n yg satu tu bukan Avon punye,dat one from MAC.
yg hitam putih tu,MASCARA.
AVON

dis one is BLUSHER
AVON
okaih.tu je la.
hahaha
btw,aku bukan pakai sume2 tu.
aku just pakai yg basicbasic je.
bedak,eyeliner n lip ice.
;)

then,pas you make up.
boley posing gaya gedik like dis.
kononkononnya cam pemalu la kowt.

tak pom,wat gaya cam bajet 2020.
hahah

p/s::aku setuju ngan idola aku FATIN LIYANA,yg kita make up nh bukan untuk mengubah rupa asal kita,tapi untuk meng-enhance-kan kecantikan yg sedia ada.
pape hal,do visit dis blog,

6 comments:

shzya said...

zatil, kata ada jual shawl kan? nk tgk katne ek?

zatil said...

ada.ada.
shwl cotton 2 tones yg cam dhiya pakai tu ada gak.
yg dhiya pakai kaler biru tuh.hee

shzya said...

y tu zatil jual bapa? hehe
nak tgk katne syg?

zatil said...

yg shawl 2 tones tu zatil jual rm23.
hehe t zatil gitao ea nk tgk katne.
zatil ta amik gamba la for those tudung yg zatil jual.hehe

shzya said...

okay, inner tu zatil ada jual tak?

zatil said...

inner tu ada je.hehe nk?