Friday, October 29, 2010

Amaran Pada Kaum Hawa (!)



AMARAN PADA KAUM HAWA


Amaran pada Kaum Wanita dan kepada sumer kaum perempuan yang memandu, Kes ni betul2 menakutkan.





Kesah ini betul2 terjadi kat Penang

Ingat lagi tak dgn kes Ms Canny Ong yang dirogol dan dibunuh??



Kisah nya..ada seorang perempuan ni berhenti dekat stesen gas "pay-at-the-pump" untuk isi minyak..sebaik saja dia siap isi minyak tu dan nak beredar,seorang pekerja kat situ buat pngumuman yang kad kredit perempuan ni ada problem sikit..pekerja tu suruh perempuan ni masuk ke dalam untuk bayar..tapi perempuan ni confused la sebab transaksi menunjukkan yang pembayaran kad kredit dia diluluskan dan tak ada masaalah apa2 pun.. so perempuan tu bagitau la pekerja tu dan dia pun bersedia nak beredar ke kereta dia balik..tapi pekerja tu tetap bertegas dan suruh dia masuk dalam..perempuan tu pun decided untuk masuk ke dalam...sebaik aje dia masuk kat dalam..dia mula marah kat pekerja tu..



lalu pekerja tu suruh dia bertenang dan bagitau hal sebenarnya.. .nak tau apa?



sebenarnya masa perempuan tu dok isi minyak,pekerja tu nampak ada laki menyelinap kat belakang kereta perempuan tu dan pekerja tu dah pun telepon polis..



perempuan tu pun apalagi, takut la..dia pun try intai dan dia nampak pintu kereta dia terbuka dan lelaki tu keluar dari kereta dia..



Sekarang ni..ada laporan yg mengatakan yg sekang ni ada gang yang amik body part orang pompuan..salah satu cara diorang adalah dgn menyelinap masuk kereta ornag perempuan masa perempuan tu tengah pump gas atau beli barang kat kedai TGH2 MLAM!!



kemudian,dia orang akan potong kaki perempuan tu untuk memudahkan diorang culik dan bunuh perempuan tu..



satu cara lagi pulak,dia orang akan masuk kedalam kereta yg tak ada orang dan tak berkunci kemudian culik perempuan tu dan bunuh dia orang.

Semalam pun ada Crime Investigation di Astro menceritakan kes yg sama di Hong Kong . Tapi perlakunya adalah pemandu teksi yang mengambil penumpang perempuan selepas lepas tengan malam. Memang ngeri.



Sila panjangkan email ini pada sesiapa yg anda kenali.



Bagi kaum perempuan elakkan keluar bersaorangan diwaktu malam.

8 comments:

hatima said...

saye takmau drive malam malam , -.-"
tkut eyh ..

zatil said...

boley je drive malam2.berteman lorh.
hehe xpom,sumbat orang bia penuh kete.
cam srdin gtuh.

undercover said...

takut aq bc post tu...

Aqilah Nur said...

skg ni i kalo drve mlm, mmg naik je,kunci kete. kuar sekjap even nak amek smthing pun i akan lock. takut.org skg ni mcm2.

zatil said...

ekin,yesss.begitu takot.wuawua

aqilah,ishhh.kua malam2 memang kena berteman,
bahaya doooooh pompuan kua sendirian.
jaga2 la.uhhuuu
takot gile2

A.N.E.Z. said...

takot..
selepas nie memang daa tanak isi minyak.
biakan je kete tanpa minyak!

rIdz_fA said...

hahaha...aku mmg x retu drive..jd pnumpang je thu..jd slamt la ckit..

zatil said...

hoi anezz seng hal.hahhaha
bukan setakat kat stesen minyak.
kat mana2 pom kena berjaga.kuikuikui

hahha.sama li kita tak pandai drive.kuikui
jadi penumpang je lol.
muahahha