Thursday, April 28, 2011

People, I Need Your Help.

Assalamualaikum :)

hye. please, i need your help. please vote for WiredUP shop. Please please. eheh. 


WiredUP shop adalah online shop yang menjual gadget dan lomography dengan harga yang rendah,mungkin. semua adalah original dan jika anda berminat, boleh lah singgah ke sana :) 



HOW TO VOTE US?

1 :  Kindly hit this link, HOW TO VOTE.


2 : Maka, akan keluarlah macam ini.



and first thing first, awak awak semua perlu lah click Facebook seperti yang tertera pada gambar di atas.


dan akan ada REQUEST for PERMISSION. like this :



korang just perlu Allow je sebab ni bukan SPAM au.

so, bila dah korang allow, secara automatik, korang dah selesai bab pertama.


bab kedua, korang hanyalah perlu mengisi di tempat kosong ngan perkataan yang tertera itu.


bila dah masukkan perkataan, click vote and you are done.

tenkiu people :) 

p/s : please ikhlaskan hati vote for us. tolong menolong kan budaya kita :)

till then guys, thanks a lot.

LOVExoxo,
Zatil.

3 comments:

nadiah LOVE ♥ said...

done! :D
thanks coz follow blog nadiah :)

Dayana AZ said...

dayana vote ye :)!

zatil said...

tenkiu soooo much nadiah and dayana. really appreciate that girls :)