Saturday, April 2, 2011

Aku Ada Comot.Comot jugak Serabai.

Assalamualaikum :)



Kalau hari tu, Tumblr is the only place where i don't pretend i'm okay.
true indeed. you 'meet' my Tumblr, you know apa kata hati aku.
now, i dowon Tumblr stress tanggung bebanan perasaan aku, lantas aku wujudkan satu blog.

btw, meet my Tumblr, THIS AND THAT. say hello. :)


sekarang,meet Tumblr's BFF.



Ini comot.comot jugak serabai. this is my second Blog. bukan tamak, blog ni blog biasa-biasa saja. asalnya blog ni just my private blog, tp macam tak perlulah nak private. so, delete all posts,mulakan chapter baru and isytiharkan blog ini dibuka untuk tatapam umum. 

oke,blog ni adalah untuk melepaskan tekanan atau merungkai segala keserabutan dalam kepala. atau kata lain, blog ini adalah personal blog yang dijadikan jurnal harian. simple. 
blog ini bercakap tidak tuju kat sapa-sapa. jangan kalut kalau terasa tang mana-mana entry. heee

say hi to,Comot Serabai. 

Till then,Bye.

LOVExoxo,
Zatil

5 comments:

cBk said...

wow..ada 2 blog..huhu..bagus2..cbk 1 blog pom xlaku2..hehe..gud luck untuk kedua2 blog...

zatil said...

blog kedua tu untuk sape-sape yang sudi singgah. haha. ala, zatil punya blog pn tak laku jugak. saja ja buat dua blog.hehe. tenkiu for dropping by tau, <3

Misz Jenny said...

ecece...baiklah, sesi menerjah blog second..haha

zatil said...

alala,tenkiu jannah for dropping by here. tenkiu jugak sudi follow blog kedua. terharu der <3

Dea said...

follow tumblr sy jugak!!..:P